Кламер БГ - Новини: Мая Манолова е с най-много номинации в БСП за кандидат за кмет на София

Мая Манолова е с най-много номинации в БСП за кандидат за кмет на София

България

|
Пон, 29 Юли 2019г. 09:04ч.
Мая Манолова е с най-много номинации в БСП за кандидат за кмет на София

Мая Манолова трябва да обяви своето желание да се кандидатира за кмет на София, след това в началото на месец септември софийската организация на БСП ще обяви номинацията си, съобщи зам.-председателят на парламентарната група на "БСП за България" Георги Свиленски.

"БСП-София търси кандидат, който да решава проблемите на София, да прави качествени ремонти, прозрачни процедури за обществени поръчки. Мая Манолова е един от хората, който отговаря на този профил", посочи Свиленски.

В момента приключват номинациите в организациите, Мая Манолова може би е с най-много номинации. Гласове против не сме чули, добави той..

По думите му единствената задача, която Корнелия Нинова има, е да свали ГЕРБ от власт в София, защото това би помогнало и за свалянето им от власт в цялата държава.

Всеки, който би допринесъл за свалянето на кмета Фандъкова от власт и мнозинството на ГЕРБ, би получил подкрепата и на ръководството и на председателя, каза той.

”Костадин Паскалев също е достоен кандидат. Той обаче е партийна кандидатура. В София знаем, че БСП сама е трудно, почти невъзможно, да спечели местни избори. Затова търсим широко разтваряне на ветрилото”, посочи Георги Свиленски.

mediapool.bg