Кламер БГ - Новини: Комарницки и "непослушните" карикатуристи в "Творчески сбор" пред Съдебната палата

Комарницки и "непослушните" карикатуристи в "Творчески сбор" пред Съдебната палата

България

|
Пет, 22 Март 2019г. 16:01ч.
Комарницки и "непослушните" карикатуристи в "Творчески сбор" пред Съдебната палата

В петък следобед пред Съдебната палата в София ще се проведе "Творчески сбор - Четки, бои и картини срещу овладяната държава", в който ще участват Христо Комарницки и останалите "непослушни" карикатуристи от "Прас-Прес", но идеята е да се включат повече хора. Събитието ще е от 17:30 до 20:30 часа.

Събитието се организира от Атанас Шарков, който коментира пред БНР: "Идеята е да потърсим начин да обрисуваме всички тези неща със средствата на изкуството, на карикатурата и на хумора. Да се опитаме да си представим целия този модел от зависимости, който съществува в нашето общество".

"Каним всички художници, карикатуристи, графити артисти, дизайнери и въобще всички които са готови да творят по темата пред вратите на Съдебната палата в София.

Време е да изразим своята воля като свободни хора, време е да покажем истинското лице на мафията на #кой, време е да говорим за единението ни като хора обичащи свободата и правата си.

Елате в петък 22 март от 17:30 ви каним да изразите своето разбиране за модела #КОЙ и овладяната държава, но с езика на изкуството", се казва в поканата за събитието във Фейсбук.

mediapool.bg