Кламер БГ - Новини: Коледното парти на Алфа ТВ: Преслава пее, Сидеров свири (видео)

Коледното парти на Алфа ТВ: Преслава пее, Сидеров свири (видео)

България

|
Четв, 03 Ян 2019г. 13:44ч.
Коледното парти на Алфа ТВ: Преслава пее, Сидеров свири (видео)

Лидерът на "Атака“ Волен Сидеров, които е част от управляващата коалиция, отново седна зад барабаните. Този път, за да акомпанира на поп фолк певицата Преслава.

Кадрите от поредния дует на Сидеров предизвикаха фурор в социалните мрежи. Те са излъчени в партийната телевизия на "Атака“ - "Алфа“.От анонса на водещия се разбира, че видеото е от коледното парти на телевизията. Клипът с от изпълненията на Преслава и Сидеров е озаглавен: "ТВ АЛФА, "Скоч Тайм Бенд" и Преслава ви желаят весели празници“.

Сидеров и Преслава изпълняват заедно някои от песните на певицата - "Лъжа е“ и "Водка с утеха“, а след това и "Две следи“ на Щурците.През цялото време екипът на телевизията се забавлява, а когато Преслава запява "Огън от любов" на Васил Найденов и Силвия Кацарова, микрофонът взима и жената на Сидеров – Деница.

Във видеото се вижда как лично Сидеров посреща Преслава на партито.

Това не е първото подобно изпълнение на Сидеров. През миналата година се появи видео на което той и певицата Гери-Никол изпълняват емблематичната песен на Guns'n'Roses "Sweet Child O' Mine".

mediapool.bg