Кламер БГ - Новини: Кирил Петков: Ако искате да видите как работи една нормална партия, изслушайте целия запис

Кирил Петков: Ако искате да видите как работи една нормална партия, изслушайте целия запис

България

|
Съб, 27 Май 2023г. 12:00ч.
Кирил Петков: Ако искате да видите как работи една нормална партия, изслушайте целия запис

Кирил Петков, сн. БГНЕС

"Ако искате да видите как работи една нормална демократична партия и колко са трудни решенията, които трябва да се вземат, моля изслушайте целия запис“, коментира съпредседателят на “Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

“Знам, че е близо 5 часа, но си заслужава. Аз съм горд, че с тези хора променяме България, рамо до рамо. Свестен екип от смислени приятели! Денят (петък – бел. ред.) започна по един начин, но завърши исторически - приехме механизма за разследване на главния прокурор. България бавно, но сигурно се превръща в нормална европейска държава!", посочи Кирил Петков във Фейсбук.

Часове по-ранo отцепникът от ИТН, а сега вече и от ПП, Радостин Василев разпространи запис от заседание на националния съвет на "Продължаваме промяната", в което се обсъждат въпроси като "изпирането" на Борисов, създаване на специална комисия по темата с имунитетите по модела на европейския парламент, така че искане за сваляне на имунитета на Бойко Борисов "да се влачи поне шест месеца", "синхронизиране на имената (на шефовете на службите, б. р.) с посолствата" и други.

Отношение по темата взе и Христо Петров – Ицо Хазарта, който е депутат от ПП-ДБ.

“Майка ми доста често в последната година и половина ме пита: "Добре бе, Ице - защо не им ги казвате на хората нещата така, както ти ми ги казваш на мен?". Била е права. В желанието си да ни смажат, господарите на тоя плъх ни направиха услуга, за която само бихме могли да мечтаем“.

“ Майка ми доста често в последната година и половина ме пита: "Добре бе, Ице - защо не им ги казвате на хората нещата така, както ти ми ги казваш на мен?". Била е права.

В желанието си да ни смажат, господарите на тоя плъх ни направиха услуга, за която само бихме могли да мечтаем“.

"Пред вас е пълен запис на нашия Национален съвет - вътрешно събитие, на което на 21 май ние от "Продължаваме Промяната" обсъдихме какво по дяволите да правим в тази ситуация. Беше адски тежък разговор, за който очевидно никой не предполагаше, че ще бъде слушан от цяла България само пет дни по-късно.

Това сме ние, дами и господа - с грешките ни, със съмненията ни, с правилните ни ходове и с глупостите ни. Избрали да влезем в най-гнусната кал и помия на света, с една обикновена мечта - да направим от България място, с което да се гордеем и да не се чудим къде да избягаме от нея.

Никой от нас не беше си представял колко сами сме всъщност в тая война.

Който има нерви да слуша пет часа - нека слуша. Моето скромно мнение се чува на 2:37:00.

Сигурно и вие като мен се чудите кой прави тия записи през всички тези години.

Истината е, че не знам. Обаче в тая връзка ще ви питам следното:

- Чували ли сте записи на Делян Пеевски?

- Чували ли сте записи на Румен Радев?

- А чували ли сте записи на "Възраждане"?

Благодаря за вниманието!"

mediapool.bg