Кламер БГ - Новини: Здравко Димитров получи знакова подкрепа от ветеран на СДС в Пловдив

Здравко Димитров получи знакова подкрепа от ветеран на СДС в Пловдив

България

|
Четв, 31 Окт 2019г. 19:09ч.
Здравко Димитров получи знакова подкрепа от ветеран на СДС в Пловдив

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив получи подкрепа и от едно от емблематичните лица на СДС в града – д-р Григор Малев, съобщиха от щаба на Здравко Димитров. В периода 1993 -95 г. д-р Малев е председател на СДС - Пловдив. Председател на сдружение "Коалиция съюз на демократичните сили". Член на съвета на директорите на болница "Св. София" в София. Председател на новоучредената политическа партия Алианс на демократичните сили (АДС).

Ето неговото послание:

Здравко е пловдивчанин, от онези, дето не могат да дишат без Пловдив. Старите седесари го познават и всички са зад него.

Здравко е добър човек и хората усещат това и го обичат. Познавам го от много години и познавам работата му като народен представител и областен управител. Винаги се е застъпвал за града ни пред правителството и сега като кмет ще го прави още по-успешно. Пловдив ще получи подкрепа за важните за града инфраструктурни проекти, защото градът се задъхва от трафика и бързото разрастване.

Като лекар знам, че един от важните проблеми, с които предстои да се справи като градоначалник, е да вдигне на крак общинското здравеопазване. Неговият предшественик като че ли беше загърбил този сектор и сега има натрупани много тежки проблеми. Убеден съм, че Здравко Димитров ще положи максимални усилия, за да го извади от този колапс и безпаричие.

mediapool.bg