Кламер БГ - Новини: Джамбазки и Сидеров се призовават един друг за нарко и гей тестове

Джамбазки и Сидеров се призовават един друг за нарко и гей тестове

България

|
Вт, 08 Окт 2019г. 14:11ч.
Джамбазки и Сидеров се призовават един друг за нарко и гей тестове

Вместо да представят на избирателите идеите си, доскорошните коалиционни партньори и настоящи кандидати за кмет на София - евродепутатът Ангел Джамбазки и лидерът на "Атака" Волен Сидеров, се призовават индиректно един друг да си направят медицински изследвания за наркомании и хомосексуализъм.

Двамата от седмица насам са решили да решават междуличностните си проблеми публично. До това се стигна, след като миналата седмица Сидеров нарече Джамбазки в ефира на БНТ "гей, който трябва да оглави гей парада". По-късно Джамбазки коментира думите на Сидеров като зададе въпроса "дали причината е само системната злоупотреба с алкохол и наркотици, или просто дългата и последователна политическа травестия си казва думата".

В началото на тази седмица евродепутатът реши да предприеме нова стъпка. Той подкани всички кандидати за кмет на София да си направят кръвни тестове за наркотици. Така, без да споменава Сидеров, Джамбазки отново намекна за зависимости на лидера на "Атака".

"Очаквам всички парламентарно представени партии със свои кандидати, както и всички, които според социологията имат своето влияние и шансове да станат градоначалници на столицата да тестват себе си за зависимости от наркотични вещества", каза Джамбазки.

И добави, че "все пак е важно нашите избиратели да знаят кого избират и дали кандидатите, за които гласуват, не използват забранени вещества".

Сидеров, явно засегнат от призива на доскорошния си коалиционен партньор, обяви готовност "още утре да се изследвам за наркотици". Но при едно условие - "всички кандидати за кметския стол на столицата от мъжки пол да се подложат и на медицинско изследване на сфинктера, което да докаже дали са хомосексуални или бисексуални, и ако са такива, да го обявят публично, за да не стават жертва на рекет и изнудване".

mediapool.bg