Кламер БГ - Новини: Борисов представи мотото си: Работа и стабилност

Борисов представи мотото си: Работа и стабилност

България

|
Съб, 28 Дек 2019г. 22:48ч.
Борисов представи мотото си: Работа и стабилност

"Работа и стабилност" е мотото на премиера Бойко Борисов за 2020 година. Това обяви той при посещението сив Стара Загора, цитиран от БТА.

Новото мото на премиера е компилацията от "стабилността" на ГЕРБ, която партията се опитва да превърне в свой политически символ от 2014 година и девиза от последните местни избори – "Работа, работа, работа".

Преди Нова година Борисов благодари на българите, които работят, за да осигурят стабилност за държавата. Той благодари и на колегите си в правителството. Премиерът изрази неудовлетворение единствено от "умишлено налаган скептицизъм".

Премиерът не визира никого конкретно, но в парламента неговата партия ГЕРБ няма силна опозиция, а на момента опозицията изобщо я няма. България продължава да се слави като най-корумпираната държава в ЕС, а по медийна свобода страната е на едно последните места в Европа и 111-та в света.

Към момента над 100 000 души в Перник са без вода, което се е случило по време на управлението на ГЕРБ, а властите все още не могат да установят кой е виновен.

"Има много мераклии да управляват, ама не е лесно", каза той днес в разговор с жители на Стара Загора. Той пак изреди големи инфраструктурни проектив страната, по които ще се работи през следващата година.

"В четвъртия мандат на кмета на Стара Загора (Живко Тодоров) можем да го направим премиер, пък аз да дойда да стана кмет тук", почна да се будалка Борисов в Стара Загора, цитиран от БТА.

Кметът изрази благодарност, че правителството е осигурило 1 млн.лева, с които са подменени водопроводните тръби от местността "Бешбунар" и сега градът получава водата си, без да плаща за изпомпване.

mediapool.bg