Кламер БГ - Новини: Борисов: Най-малко ГЕРБ могат да бъдат заподозрени за връзки с президента

Борисов: Най-малко ГЕРБ могат да бъдат заподозрени за връзки с президента

България

|
Пет, 05 Авг 2022г. 19:00ч.
Борисов: Най-малко ГЕРБ могат да бъдат заподозрени за връзки с президента

Борисов: Най-малко ГЕРБ могат да бъдат заподозрени за връзки с президента

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви в петък пред журналисти, че най-малко ГЕРБ могат да бъдат заподозрени за връзки с президента. Няколко служебни правителства на президента Румен Радев са “чегъртали” ГЕРБ, а сега, по думите му, когато същият президент със същото служебно правителство им казва, че е хаос и катастрофа, почват да му се сърдят, посочи той.

Борисов в петък бе на полето в Исперих и видя отблизо как се силажира царевица.

“Продоволствена криза няма, продоволствената криза я създаде предишното правителство”, каза на среща със земеделци в Исперих лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той призова напоителните системи да бъдат върнати в Плана за възстановяване.

Лидерът на ГЕРБ коментира различни актуални теми. Той смята, че контрабандата в момента е безконтролна.

Борисов припомни, че "уж незначителния според някои меморандум с "Джемкорп" се подписва в Гранитна зала, а договорите за танкерите с газ се крият, защото ще излезе истината, а именно, че е в пъти по-скъпо.

"Като има оферта(за газа - б.а.), да видим къде е договорът, колко струва, къде ще се разтоварва и всичко останало, а те искат служебният министър да подписва, за да се стовари всичко на главата на Радев", допълни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ посочи, че този път искрено се надява изборите да протекат по честен начин, а не както беше, по думите му, по времето на Рашков.

“Много разчитам на президента да осигури максимално прозрачни и честни избори, за да могат хората да не губят тотално доверие в машините”, каза Борисов.

Относно листите за депутати той посочи, че ГЕРБ имат готовност.

“Ако народът не се усети действително да направи много малък резултат за "Промяната" и останалите, ще има още един етап, в който народът ще се гърчи”, допълни Бойко Борисов.

mediapool.bg