Кламер БГ - Новини: БДЖ пуска още един нощен влак София-Бургас-София до края на лятото

БДЖ пуска още един нощен влак София-Бургас-София до края на лятото

България

|
Ср, 04 Авг 2021г. 17:55ч.
БДЖ пуска още един нощен влак София-Бургас-София до края на лятото

БДЖ пуска още един нощен влак София-Бургас-София до края на лятото

От четвъртък – 5 август, до 12 септември ще се движи още един нощен влак по маршрута София-Бургас-София през Подбалканската железопътна линия, съобщиха от Българските държавни железници в сряда. допълнителната композиция се пуска заради предстоящите музикални фестивали край морето.

Новият влак ще бъде съставен от три седящи вагона и един кушет вагон. В по-натоварените дни от четвъртък до неделя към композицията ще бъде добавен и един спален вагон.

Влакът ще заминава от Централна гара София в 23:25 ч. и на практика ще осигури още една удобна възможност за пътуване до морето в отговор на повишения интерес към пътуванията през летния сезон. За пътуващите от Бургас за София, допълнителният влак ще потегля от гара Бургас в 22:30 ч.

Клиентите на БДЖ могат да се информират за разписаниeто на влаковете от електронния пътеводител на официалната страница на дружеството (www.bdz.bg), от служителите на билетните каси.

Билети могат да бъдат закупени онлайн https://bileti.bdz.bg/ и от билетните каси и железопътните бюра във всички гари в страната.

mediapool.bg