Кламер БГ - Новини: Почина стрелецът от Варна, убил двама души

Почина стрелецът от Варна, убил двама души

България

|
Вт, 07 Ян 2014г. 08:35ч.
Почина стрелецът от Варна, убил двама души

Почина мъжът, смятан за извършител на двойното убийство във Варна вчера следобед, съобщи Дарик радио.

39-годишен мъж и 33-годишна жена бяха застреляни на паркинг между блокове 41 и 42 на бул."Владислав Варненчик". Часове по-късно в изоставено подблоково помещение на ул."Крепостна" бе открит прострелян в главата 39-годишен мъж, за когото се смята, че е убиецът. Простреляният беше приет в шокова зала с кръвоизлив в мозъка. Още тогава лекарите коментираха, че шансовете му за пълно възстановяване са малки.

Разследващите засега не обявяват категорично, че стрелецът от паркинга е самопростреляният мъж. Назначена е балистична експертиза за установяване дали оръжието, с което е извършено убийството, е идентично с използваното при самоубийството.

Застреляната жена на паркинг във Варна е живеела на съпружески начала с предполагаемия стрелец. Двамата имат деца - съответно на 17 и 8 години.

Предполага се, че мотивът за убийството е ревност, предаде Нова телевизия. По непотвърдена информация мъжът е разбрал за изневярата на любимата си от Фейсбук. Разбил е паролата й в социалната мрежа и така научил за паралелната връзка. Там прочел и за часа на срещата на любовниците пред варненски мол, близо до който извършил убийството.

mediapool.bg