Кламер БГ - Новини: Завръщането на "Приятели" се отлага заради коронавируса

Завръщането на "Приятели" се отлага заради коронавируса

Общество

|
Четв, 19 Март 2020г. 15:36ч.
Завръщането на "Приятели" се отлага заради коронавируса

Планираното събиране на звездите от хитовия телевизионен сериал "Приятели" - 16 години след излъчването на последния епизод, се отлага заради ситуацията с коронавируса, съобщи Ройтерс.

Според вътрешен източник, цитиран от "Варайъти", снимките за специалното предаване трябваше да започнат следващата седмица на оригиналната звукова сцена в Бърбанк, Калифорния. Еднократният епизод трябваше да бъде излъчен от стрийминг платформата HBO MAX, която предстои да бъде лансирана.

Производството на филми и телевизионни продукции обаче се наложи да спре миналата седмица заради ограниченията, въведени с цел да се овладее разпространението на коронавируса в САЩ.

На този етап не се посочва нова дата за излъчването на специалния епизод с участието на оригиналните звезди на сериала "Приятели" Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър.

Дългоочакваното специално предаване трябваше да привлече зрителския интерес към новата стрийминг платформа на HBO.

Хитовата поредица "Приятели" приключи през 2004 г. след излъчването на над 200 епизода от старта си през 1994 г. Сериалът намери "нов живот" по стрийминг платформата Нетфликс, където стана второто най-гледано шоу за 2018 г.

mediapool.bg