Кламер БГ - Новини: Квалификация и реализация в офшорната индустрия, предлага за българи център в Украйна (видео)
Морски вести

Квалификация и реализация в офшорната индустрия, предлага за българи център в Украйна (видео)

Морски вести

|
Пон, 20 Ян 2014г. 18:05ч.
Квалификация и реализация в офшорната индустрия, предлага за българи център в Украйна (видео)

lerus
През последните няколко години офшорната индустрия е най-бързоразвиващата се като цяло в сектора. Това бурно развитие създава и постоянна нужда от подготвени кадри.

Абсолютно сигурно е, че заетите в този сектор трябва да са напълно подготвени за всякакви ситуации. У нас обаче не съществува тренировъчен център, който да предлага специфично обучение за офшорната индустрия. В Черноморския басей единственото подобно място е център „Лерус”, базиран в Одеса, Украйна. Той предлага обучение в приближаващи се максимално до реалните условия. Свръхмодерният център е създаден през 2007 година.

Освен това „Лерус” подпомага морските лица при търсене на най-подходящите за тях работни позиции, според квалификацията им. В център „Лерус” се провеждат различни квалификационни курсове, сред които “Ship Handling”, “Dynamic Positioning”, “Crane Operations”, “HR” и “High voltage training”. Към център “Лерус” работи и луксозен хотел, в който отсядат курсистите.

В групата “Лерус” работи и най-голямата в Черноморския басейн агенция за подбор на кадри за офшорната и газовата индустрии, както и компания за корабно снабдяване в Одеса.

Центърът предлага квалификация и последваща реализация в офшорната индустрия и за български специалисти. Повече информация можете да откриете тук.

Видео:

Платена публикация

Maritime.bg – Курс