Кламер БГ - Новини: Бойко Борисов във Фейсбук: В прекрасна форма съм, нямам намерение да се оттеглям

Бойко Борисов във Фейсбук: В прекрасна форма съм, нямам намерение да се оттеглям

България

|
Пет, 03 Ян 2014г. 18:50ч.
Бойко Борисов във Фейсбук: В прекрасна форма съм, нямам намерение да се оттеглям

Тези, които се втурнаха да коментират, че се оттеглям, да не бързат да се радват. Това е написал лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във Фейсбук в петък.

"Искрено се забавлявам последните няколко дни. От едно мое изказване, че годината е празна и че чисто човешки съм се уморил и имам нужда да си почина, анализаторите, които обслужват политически интереси, се втурнаха да коментират, че се оттеглям. Виждам колко много ги е страх политическите ми опоненти, но ще им кажа да не бързат да се радват. Аз си починах много добре около празниците, изпратих една година трудна за мен и в здравословен план, но вече се чувствам страхотно, в прекрасна форма съм", пише още Борисов в социалната мрежа.

"Искам на всички тези анализатори, които се упражняват по проекта на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, зам.-председатели и дори по моето оттегляне, да им кажа, че дълбоко не са познали, дълбоко грешат. Този път предложенията и решенията ще дойдат лично от мен, носейки цялата отговорност за партията, никой друг освен мен не е запознат с тези планове, за да се правят подобни анализи", продължава лидерът на ГЕРБ.

"Най-бързият начин някой да се провали в ГЕРБ и да не бъде издигнат, е като почне да се саморекламира в медиите. Напълно съм наясно, че партията трябва да бъде отворена не само за нови и успели хора, но и за доказали се и лоялни членове, които са работили добре и са натрупали опит", пише още Борисов.

"Новата Изпълнителна комисия ще бъде много добра сплав между проверени партийни дейци, допринесли за десет поредни победи на ГЕРБ на избори срещу БСП, ДПС и "Атака", и нови, заслужили доверието на партията и обществото хора. Само заради хората, които се интересуват от истината, ще кажа, че нито едно име не е обсъждано между мен и когото и да е било в партията или пък “запознати”.

"Всичко, написно по въпроса, е груба спекулация. С това е видно, че никой освен ГЕРБ не може да се противопостави на грозната коалиция – БСП, ДПС и "Атака" и техните новосформиращи се патерици", заявява бившият премиер.

В неделя пред агенция "Фокус" Борисов заяви: "Всеки има своя зенит. Няма вечни хора или вечни имена. Все пак аз съм близо 15 години непрекъснато в устата на хората. Това ме и уморява, и в края на краищата...това си е голямо напрежение". Тези думи дадоха основание да се появят коментари, че е възможно на конгреса на партията Борисов да се оттегли и да заеме поста почетен председател на партията.

mediapool.bg