Кламер БГ - Новини: "Атака" организира поредна телевизионна инвазия

"Атака" организира поредна телевизионна инвазия

България

|
Ср, 08 Ян 2014г. 19:04ч.
"Атака" организира поредна телевизионна инвазия

На фона на новината, че главният прокурор Сотир Цацаров иска имунитета на лидера на "Атака" Волен Сидеров, няколко негови съпартийци организираха в сряда поредна "инвазия" в национална телевизия.

Този път на прицела на борците срещу колониализма и монополите попадна Нова телевизия. Повод за недоволството на депутатите от "Атака" стана участието на протестиращите Виктор Стоянов и Цветозар Вълков в предаването "Часът на Милен Цветков".

Двамата носеха маски с лика на Сидеров в началото на разговора, за да онагледят позицията си срещу поведението на политика. Те участваха и в провелия се по-рано в сряда протест с искане имунитета му да бъде свален.

Малко след началото на предаването в сградата на Нова телевизия се появили депутатите Деница Гаджева, Миглена Александрова, Димитър Димов, Илиян Тодоров и Калина Балабанова, отправяйки доста обидни реплики и заплахи срещу Стоянов и Вълков, съобщиха от медията. "Ще ви накараме да си изядете маските", заканили се атакистите.

От Нова телевизия уточняват, че представители на партията многократно са били поканени да участват в предаването "Часът на Милен Цветков", но не са откликнали на поканата да дебатират в ефир, а са предпочели да причакат двамата гости във фоайето. Това е поредната такава проява на Сидеров и компания, като прицел на агресивните им действия неведнъж са ставали бТВ и БНТ.

mediapool.bg